Tuba kledingreparatie
Doornburglaan 16 | 3554 EP Utrecht | 030 244 0871

Kledingreparatie Utrecht


De rits is stuk, het elastiek eruit, te lang, te smal, te breed. Kleine reparaties maar ook grote veranderingen kunnen worden gedaan.

Kleine en soms ook grote defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs, professioneel hersteld te kunnen worden. Tuba Kledingreparatie Utrecht is een kledingreparatie-verstel atelier en stomerij met jarenlange ervaring.

We werken voor zowel particulieren als bedrijven.
Nieuw en gedragen kleding, leren kleding, maar ook woningtextiel (gordijnen enz.) behoren tot onze specialiteit.
Tuba Kledingreparatie Utrecht staat voor kwaliteit, goede service en tevredenheid van al haar klanten zowel particulier als zakelijk.

Voor zowel dames als heren kan alles vermaakt en herstelt worden. Voor de dames is er zelfs de mogelijkheid om kleding op maat te laten maken. Of het nu een mooie avondjurk of een speciale blouse is, dat maakt niets uit. Daarvoor kan zelfs een goede foto al genoeg zijn, u bent altijd welkom bij Tuba Kledingreparatie Utrecht.

Ook voor borduurwerk, het vernieuwen van kussens, het stomen van kleding en het maken en vermaken van gordijnen en vitrages draaien de mensen van Tuba de handen niet om.  En alles gebeurt met het enthousiasme en vakkundigheid die het bedrijf zo kenmerkt.

Wij zijn te bereiken door middel van de volgende domeinen: www.kledingreparatieutrecht.nl, www.stomerijutrecht.nl, www.tubakledingreparatie.nl, www.tubakledingreparatie.com